Aktuellt


Igår hade vi besök av två kennelkonsulenter vilket vi inte hade räknat med så lite kläder på barnen och snabbt på med kaffet (vi hade precis varit ute på gården i regnet) och vad trevligt det var!

Igår var Hunting universe Hot fudge "humlan", Hunting universe special silver "Dinty" (Ägare Thereze Carlsson, Moon rocks i am yours "Tiktok" ögonlysning och alla tre var UA, passande även på att vaccinera Luna & Humlan.

Backamo 2023

27.08.2023

Igår var det utställning igen i Backamo, Ljungskile.
Hade funderat länge på hur vi skulle göra med Luna då hon fått så fina lovord från domare men placerats väldigt varierande så hon har inte ställts på hela sommaren och igår tog hon sitt första cert och blev bir! För oss är det verkligen stort då det är vår första hund från vår första kull! ...

Idag var Humlan och Tiktok på patellaundersökning och båda är patella ua!

Mor & Dotter

14.07.2023

Mor & dotter Belonna & Hunting Universe Special silver "Dinty"

Hunting Universe Hot fudge "Humlan" (delägs tillsammans med create dreams kennel) Bästa junior ,Bästa tik med Ck, cert och BIR!

Då var exteriörbeskrivningen inför korning klar och godkänd för Ferox (Sea-Smoke) och i september är det dags för den mentala delen och om allt går vägen får han titeln korad.

BPH

28.05.2023

Idag har: Hunting Universe Elladora black "Tyra" (med fodervärd)
Red Cherrys Malbec "Hector"
Red Cherrys Noblesse "Olga" (med fodervärd)
Red Cherrys Gucci

Genomfört BPH med skott med superfina resultat Summeringen av samtliga hundar var sociala, trygga och nyfikna hundar Tack till fodervärdarna att ni tog er tiden att komma idag och att ni är såna...

Hunting universe Sparkling supreme "Archie", Hunting universe Special silver "Dinty", Belonna, Hunting universe Rare rodium "Kairo", Hunting universe Lady Million "Sally" och Hunting universe Exclusive diamond "Lizzy"

Hunting Universe Exklusive Diamond "Lizzy" gjorde igår godkänt doftprov på eukalyptus på 6,39 sekunder. Stort grattis till matte Cathrine och Lizzy

Olga

14.04.2023

Då har resultaten på HD/ED röntgen kommit och gissa om jag varit nervös men Olga fick bästa resultat HD: AA och ED: 00

Hector

14.04.2023

Då har resultaten på HD/ED röntgen kommit och gissa om jag varit nervös men Hector fick resultat HD: BB och ED: 00

Först ut att flytta till fodervärd var April Mooncrest och igår flyttade Bourbon Queen till landvetter och till helgen flyttar Cap diamant till Båstad och Bon Chance till Falköping. Önskar er stort lycka till!